Takst Innlandet ble etablert som enkeltmannsforetak i 2008.  I 2013 ble enkeltmannsforetaket omgjort til AS. Bedriften har tilhold på Dokka i Nordre Land kommune, og drives av daglig leder Ole Jonny Kalstad.

Daglig leder er utdannet byggmester. Han har 35 års erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen og innehar høy kompetanse og fagkunnskap om, og forståelse for, bygninger og bygningskonstruksjoner. Han har drevet med taksering av eiendommer siden 2008.

Vi tilbyr generell eiendom- og boligrådgivning, byggeledelse og verditaksering innenfor alle typer fast eiendom. Dette inkluderer eneboliger, fritidsboliger, leiligheter, tomter, næringseiendommer og landbrukseiendommer, i tillegg til å bistå ved skader og skjønn.
Les mer om hva vi kan bistå med under våre tjenester.

Takst Innlandet er tilknyttet Norges Takseringsforbund, og er følgelig underlagt NTF`s etiske lover og regler. Alle NTF`s medlemmer gjennomgår obligatorisk etterutdanning hvert år.

Vi utfører taksering primært i kommunene i Gjøvikregionen, Valdresregionen, Hadelandsregionen og Lillehammer og Gudbrandsdalsregionen. Ellers i hele Oppland og Hedmark, både små og store oppdrag.
Vi strekker oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og prøver  å være tilgjengelige når det passer deg. Ønsker du en prat så kommer vi gjerne.
Ta kontakt med oss!  

Følg oss også gjerne på facebook.

Vi er en Inspekta partner

© Copyright - Takst Innlandet